„Tapasztalatcsere és új módszerek bevezetése a hirtelen stroke-ot átélt páciensek kezelésében“ projekt

Jelenlegi hely

A VITALITA n.o. LEHNICE és a PETZ ALADÁR EGYETEMI OKTATÓ KÓRHÁZ, GYŐR tájékoztatja Önt, hogy a SKHU/WETA/1901/4.1/121 azonosítószámú projekt keretében, a következő címmel: „Tapasztalatcsere és új módszerek bevezetése a hirtelen stroke-ot átélt páciensek kezelésében“ címmel nyitókonferenciát rendezett, melyet 2021. június 24-én online tartott a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzati Hivatal részvételével.

A konferencia megnyitásáról és a résztvevők üdvözléséről Ing. Július Slovák, MBA, a VITALITA n.o. LEHNICE igazgatója, valamint Dr. Jávor László, a PETZ ALADÁR EGYETEMI OKTATÓ KÓRHÁZ, GYŐR igazgatója gondoskodtak.

A konferencia során bemutatták a projekt célját, az egyes tevékenységeket és a projekt mutatóit.

A projektet az Európai Unió társfinanszírozza az Európai Regionális Fejlesztési Alapból az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program Kisprojekt Alapja keretében.

A projekt fő célja, hogy tapasztalatokat és módszereket cseréljen a hirtelen stroke-ot követő, mozgáshiányos betegek és a súlyos mozgáshiányos sérülések utáni rehabilitációs kezelésben szerzett tapasztalatokról. A projekt célja, hogy javítsa az intézményeinkben kezelt betegek életminőségét.

A nyitókonferencián több mint 60 egészségügyi szakember vett részt.

További információ a következő oldalon található: Tapasztalatcsere és új módszerek bevezetése a hirtelen stroke-ot átélt páciensek kezelésében | VITALITA n.o. LEHNICE (vitalitalehnice.sk)

E sajtóközlemény tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

További információért kérjük, forduljon kollégánkhoz:

Alexandra Magulák, projektmenedzser

magulak@vitalita-lehnice.sk