VITALITA segít újra járni

Jelenlegi hely

A VITALITA n.o. LEHNICE - Lég rehabilitációs szakkórház komplex rehabilitációs gyógykezeléseket nyújt agyi érkatasztrófán (stroke-on), gerincműtéteken átesett betegek számára, illetve műforgók beültetése után (csípőprotézis, kar, térd implantátum), melyeket az egészségbiztosítók térítenek (VŠZP, Dôvera, Union). A VITALITA területén található a Levita neurorehabilitációs klinika, amely intenzív robotikus rehabilitációt nyújt világszínvonalon. A robotikus kezeléseket a Levitában az egészségbiztosítók nem térítik.

A VITALITA rehabilitációs szakkórház és a Levita klinika immár 2 éve tartó együttműködése sok pozitív eredményt tud felmutatni a betegeink gyógyulása terén. Ez a mindennapos tapasztalat, amelyet a páciensek megosztottak velünk, arra az elhatározásra juttatott, hogy nyújtsunk segítséget még több betegnek, akiknek a felépüléséhez a legkorszerűbb robotikus neurorehabilitációs eszközökre van szükségük, de anyagi okok miatt nem engedhetik ezt meg maguknak.

Ezért:


A VITALITA n.o. LEHNICE - Lég
a Szlovák Köztársaság Belügyminisztériumának 000-2023-030037 számú döntése értelmében
nyilvános adománygyűjtést indítványoz
„A VITALITA segít újra járni“ névvel

Az adománygyűjtés neve: A VITALITA segít újra járni

Az időtartama: 2023. április 30-tól – 2024. április 30-ig

Az adománygyűjtés módja: pénzadományok gyűjtése az erre a célra létrehozott SK33 0900 0000 0052 0084 2395 számú transzparens számlára

Az adománygyűjtés célja:  általános egészségmegőrzés

A pénzadománygyűjtésből befolyt összeget a betegek intenzív robotikus neurorehabilitációs kezelési költségeire fordítjuk a partner klinikánkkal, a Levitával együttműködve, a páciensek lehető legnagyobb önállósága elérése és életminősége javulása érdekében.

Pénzügyi támogatásért az adománygyűjtésből agyi érkatasztrófán (stroke, agyvérzés) átesett betegek folyamodhatnak, illetve más neurológiai problémában szenvedő betegek is igényelhetik. Amennyiben egy konkrét személyt szeretne támogatni, a banki átutalásban tüntesse fel a személy nevét és születési évét.

Az adománygyűjtést banki pénzátutalással támogathatja a következő számlaszámon:

SK33 0900 0000 0052 0084 2395

Banki átutalás

A kényelmes pénzátutalásra az alábbi fizetési kaput is használhatja:

Fizetési kapu