Rólunk

Jelenlegi hely

A VITALITA n.o. Lehnice 2003 október 1-jén jött létre a krónikus betegségek kezelésére szolgáló Szakmai Gyógyintézet átalakításával. Létrehoztak egy gyógyintézetet krónikus betegek osztályát (LDCH – Liečebňa dlhodobo chorých) a biztosítótársaságok által fedezett háromhetes kezelésre és a felnőttek ápolási osztályát (DOS – Dom ošetrovateľskej starostlivosti) rövid távú kórházi tartózkodásra.

A légi 124 ágyas krónikus betegek osztálya a legnagyobb hasonló osztály nemcsak a Dunaszerdahelyi járásban, a nagyszombati régióban, hanem Szlovákiában is. A VITALITA n.o. nem egy klasszikus kórház, hanem egy gyógyintézet két fekvőbeteg osztállyal.

A szervezet egészségügyi részlege ambuláns klinikákból áll – az általános orvoslás és a fizioterápia, a balneológia és a rehabilitáció szakterületeire, valamint közös vizsgálati és kezelési egységekre (KVKE) kiterjedően, ahol szintén a fizioterápia, a balneológia és a rehabilitáció területein járnak el, különböző rehabilitációs eljárásokat biztosítva, a masszázstól kezdve a Bemeren és a mágnesterápián át a hidroterápiáig.

2019 áprilisában megnyitottuk a fiziátria, a balneológia és a rehabilitáció területén működő szakkórházat, amely az agyi érkatasztrófán (stroke-on) átesett páciensek rehabilitációs kezelésére összpontosít. Az rehabilitáció 21-90 napig tart, és az egészségbiztosító fedezi.

A dunaszerdahelyi járásban található VITALITA n.o. Lehnice szociális ellátást is kínál. A létesítmény szociális részlege is számos változáson ment keresztül. 2004-ben megkezdődött a szociális szolgáltatások nyújtása más személy segítségére szoruló felnőttek számára a felnőttek szociális otthonában (ZOS – Zariadenie opatrovateľskej služby), ahol szociális szolgáltatásokat nyújtanak bentlakásos módon. Ezenkívül 2011-ben létrehoztak egy szociális otthont, amelyet később, 2015-ben idősek otthonává (ZPS – Zariadenie pre seniorov) alakítottak át kedvezőtlen egészségi állapotú emberek és nyugdíjasok számára.

Szociális szolgáltatásokat nyújtunk

ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy a beteg- és ügyfélellátás az e szabványban előírt, nemzetközileg elismert ügyfélgondozási szabványoknak megfelelően történik.