Intézményközi együttműködés az egészségügyben a VITALITA és a PAEOK kórházak között

Jelenlegi hely

A VITALITA n.o. Lehnice és a PETZ ALADÁR EGYETEMI OKTATÓ KÓRHÁZ, GYŐR tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy az Európai Regionális Fejlesztési Alapból az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében pénzügyi támogatásban részesült az „Intézményközi együttműködés az egészségügy területén a VITALITA és a PAEOK kórházak között" című projekt megvalósításához.

A projekt fő célja, hogy tapasztalatokat és módszereket cseréljen a hirtelen stroke-ot átélt, mozgáshiányos páciensek és a súlyos mozgáshiányos sérülések utáni rehabilitációs kezelésben szerzett tapasztalatokról.

A projektnek köszönhetően rehabilitációs eszközöket vásárolunk, amelyeket a páciensek rehabilitációs kezelésében használunk majd. Ez a berendezés javítani fogja a rehabilitációs kezelés minőségét, és a VITALITA n.o. LEHNICE páciensei számára rehabilitációs tornaterem is kialakításra kerül.

További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: Intézményközi együttműködés az egészségügy területén a VITALIA és a PAEOK kórházak között | VITALITA n.o. LEHNICE (vitalitalehnice.sk)

E sajtóközlemény tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

 

További információért kérjük, keresse kollégánkat:

Alexandra Magulák, projektmenedzser

magulak@vitalita-lehnice.sk

 

A VITALITA n.o. LEHNICE számára allokált teljes költségvetés 219 777, 65 EURÓ

Az ERFA által jóváhagyott összeg: 186 811 EUR

A projekt vége: 2022. február 28.

 

A projektet az Európai Unió az Európai Regionális Fejlesztési Alapból társfinanszírozza.