Monika Hilmerová színésznő is kipróbálta az ambuláns kezeléseket a VITALITÁBAN

Jelenlegi hely

Miért éppen a VITALITA?

„Ő az oka annak, hogy itt vagyok“, mutat nevetve Anička Kozmérovára, a VITALITA főgyógytornászára.

„Anička Kozmérovával a férjem ismertetett meg. A kettejük ismeretsége pedig arra az időszakra vezethető vissza, amikor Kozmérová asszony a Szlovák Nemzeti Színház balettkarának a gyógytornásza volt. Férjem a balett táncos barátaitól szerzett tudomást a gyógytornászuk szakértelméről. Ezért, amikor egészségügyi problémáimat kellett orvosolni, nem volt kérdés, hogy kire bízom magam“.

Milyen volt a fogadtatása?

Nagyon elégedett vagyok. Egy alapos kivizsgálás után, amit Koloň főorvos úr végzett, ismertette velem az állapotomat és azt is, hogy mi vár rám a VITALITÁBAN. Ezt követően a főgyógytornász asszony gondjaira bízott és onnantól elkezdődött a kemény munka.

Kap valamilyen speciális kezeléseket is?

Nem, csak speciális tornagyakorlatokat a saját testsúlyom felhasználásával.

Milyen érzései vannak a torna után?

Olyan izmokat is érzek, melyek létezéséről mindeddig sejtelmem sem volt. Ugyanakkor pedig tele vagyok energiával. Ragyogóan süt a nap, túl vagyok egy szuper tornán és örömmel várom a nap további folytatását.

Kérem, árulja még el az utazással kapcsolatos tapasztalatát ide a légi rehabilitációs kórházba?

Hainburgból, ahol lakom, 40 perc alatt értem ide. Az R7-es autópályán jöttem Somorjáig és onnan az utolsó néhány kilométert az 572-es úton tettem meg. Igazán egyszerűen és gyorsan ide lehet jutni. Ráadásul közvetlenül a kórház területén, ingyen tudok parkolni, ami szintén nagy előny.

Köszönjük a beszélgetést és sok kitartást kívánunk a céljai eléréséhez.